exkluzív, stratégiai tanácsadás

Az üzleti döntéshozóknak számtalan részletre kell figyelemmel lenniük: többek között egyszerre kell ügyelni a versenytársak tevékenységére, az üzletmenet pénzügyi és szakmai fenntarthatóságára, alkalmazottainak munkájára, motivációjuk fenntartására, a vevők fizetési hajlandóságára és a ténylegesen befolyó pénzösszegekre – általános értelemben megalapozottan és gyorsan kell dönteniük a cég életét alapjaiban befolyásoló kérdésekben is.

Mindez még akkor is komoly kihívás elé állítja a cégvezetőket, ha van idejük ezen kérdésekkel külön-külön foglalkozni. Általános tapasztalatok alapján azonban az élet sokszor elszalad mellettünk, így nem marad idő a vezetett vállalkozás életére, eredményességre is jelentős hatást gyakorló kérdések átgondolására, megfontolt megválaszolására.

Az Ádler Ügyvédi Iroda e tekintetben is stabil támaszt nyújt: ügyfeleinket nem csak a jogi szempontból releváns kihívásoknak való megfelelésben támogatjuk.

Partnereinkkel a következő területeken nyújtunk exkluzív, stratégiai tanácsokat ügyfeleinknek:
 • Általános üzleti stratégia

  Induló vagy már meglévő vállalkozások stratégiai támogatása az eredményes és fenntartható üzletmenet kialakítása, elemzése és finomítása személyre szabott fejlesztési javaslatok megfogalmazása érdekében.

 • Stratégiai pénzügyek támogatása

  A vállalkozás pénzügyi tevékenységének standardizált értékelése, likviditási elemzés, kintlévőség-kezelési stratégia kialakítása, adóügyi, beruházási és fejlesztési tanácsadás.

 • Krízisek proaktív kezelése, aktív válságmenedzsment

  Érzékenységi elemzések, követeléskezelési stratégia kidolgozása, adósságkezelés és reorganizáció, illetve csőd, felszámolás, végelszámolás lefolytatása.

 • Személyügyek, humánerőforrás-gazdálkodás

  HR-monitor, HR stratégia kialakítása, munkaerő-gazdálkodás optimalizálása, munkaügyi tanácsadás, képviselet (munkavállalói és munkáltatói oldal egyaránt)

 • Érdekérvényesítési stratégia

  Üzleti és kormányzati/önkormányzati kapcsolatok elemzése, jogszerű fejlesztése, tudatos és hatékony érdekérvényesítő tevékenység támogatása, public affairs szolgáltatások.

 • Adatvédelem/ adatbiztonság

  Adatvédelmi monitoring, adatkezelés elemzése, adatvédelmi stratégia megalkotása.